262 miljoonaa dollaria Bitcoin-pitkäaikaisuuksissa likvidoitiin vain tunnissa

Bitcoinin hintojen äkillinen lasku aiheutti valtavia selvitystiloja eräissä suurimmista salauspörsseistä.

Bitcoinia ei kutsuta haihtuvaksi omaisuudeksi turhaan. Samalla kun salauspiirien yleinen mielipide muuttui noususta erittäin nousevaan, Bitcoin teki asian ja laski yli 11% tänä aamuna – selvittäen lähes 556 miljoonaa dollaria kolmessa suositussa salausvaihdossa yhdessä sen kanssa.

Tästä yli 262 miljoonaa dollaria Bitcoin-kausia purettiin salausvaihto Binancella pelkästään yhden tunnin aikana.

Likvidoinnit ovat prosessi, jossa pörssi sulkee futuurikaupat automaattisesti, koska kauppiaat ottavat lainaa suuria määriä eli käyttämällä vipuvaikutusta – pörsseistä vetoon niiden pääomaa suuremmista määristä. Kun hinta saavuttaa ennalta määrätyn kynnyksen, tällaiset vipuvaikutteiset positiot suljetaan ja voivat aiheuttaa kaskadivaikutuksen, joka puolestaan ​​ajaa markkinahintoja entisestään.

Tämän päivän selvitystilat olivat „pitkiä“ positioita, mikä tarkoittaa niitä kauppiaita, jotka lainasivat pääomaa lyömään vetoa Bitcoinin hinnasta. Mutta Bitcoinin alaspäin suuntautuvat liikkeet pilasivat kaiken sen.

Binance valvoi eniten selvityksiä tänä aamuna, ja yli 425 miljoonaa dollaria oli kulunut pikku tunneissa. Samaan aikaan salauspörssin kauppiaat BitMEX ja Bitfinex menettivät yli 117 miljoonaa dollaria ja 14,7 miljoonaa dollaria vastaavasti samalla ajanjaksolla.

Korjaus tapahtui peräkkäisten viikkojen nousevien hintojen ja Bitcoin Future lähestyessä kaikkien aikojen korkeimpia arvojaan aiemmin tällä viikolla. Jotkut tekniset ja tunteen indikaattorit osoittivat kuitenkin joka tapauksessa tulevaa laskua.

„Pelko ja ahneus“ -indeksi – joka laskee markkinoiden ilmapiirin useista sosiaalisen median lähteistä saatujen tietojen perusteella – viittasi siihen, että markkinat olivat liian „ahneita“> 90-luokituksella viime viikolla.

Lisäksi suosittu indikaattori nimeltä Relative Strength Index (RSI), vauhtiin perustuva tekninen työkalu, joka seuraa omaisuuserien hintojen kasvua, ehdotti, että Bitcoin oli „ostettu yli“ ja vihjasi korjaukseen.

Sillä välin kauppiaiden yleinen mielipide mikroblogointialustalla Twitter on edelleen vähäistä. He huomauttavat, että Bitcoin – joka kaatui tunnetusti yli 30% kolmessa tapauksessa ennen kuin saavutti kaikkien aikojen korkeimman tasonsa vuonna 2017 – lopulta toipuu tästä laskusta ja nousee kohti uudempia korkeuksia.

Tai se on ainakin toivo.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.