BTC, ETH, XRP, LINK, ADA, EOS en XLM Prijsanalyse voor 30 augustus

Sommige van de munten zijn op de laatste dag van de week in bearish gebied terechtgekomen. De meeste zijn echter nog steeds onder invloed van de stierengevechten. Van de Top 10 lijst is Chainlink (LINK) met 7,88% gestegen.

artikelafbeelding

BTC/USD

Bitcoin (BTC) is de minst groeiende aanwinst uit onze lijst. Het percentage voor de leidende crypto is sinds gisteren met 1,17% gestegen, terwijl de prijswijziging ten opzichte van vorige week relatief onveranderd is gebleven.

artikel afbeeldingBTC/USD Chart van TradingView.

Kijkend naar de daily chart, probeert Bitcoin Profit (BTC) zijn verloren positie terug te winnen na een daling van 12.000 dollar. Op dit moment zijn er een paar kansen dat er nieuwe pieken worden gezet voor het handelsvolume en voor de liquiditeit.

Een lichte stijging is echter mogelijk als onderdeel van de diepere daling. In dit specifieke geval kan de groei het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $11.900 bereiken.

In de perstijd handelde Bitcoin op $11.610.

ETH/USD

Het tarief voor de leidende altcoin is veel meer gestegen dan dat van de Bitcoin (BTC). De prijs is de afgelopen 24 uur met 2% gestegen.

artikelafbeeldingETH/USD Chart van TradingView.

Technisch gezien vormt Ethereum (ETH) een bullish divergentie op het dagelijkse tijdsbestek, dat een continue groei overweegt. Net als bij de Bitcoin (BTC) situatie is er weinig kans dat de munt de vorige lokale hoogtes zal actualiseren. Daarom is het bereiken van de $420 weerstand een waarschijnlijker scenario voor de komende dagen.

In de perstijd handelde Ethereum tegen $410,65.

XRP/USD

XRP is de enige munt uit de Top 3 lijst waarin de koers is gedaald ten opzichte van de vorige week. De daling is een daling van 1,63%.

artikelafbeeldingXRP/USD Chart door TradingView

XRP staat ook onder grote druk. De handel die plaatsvindt is binnen een stijgend kanaal, met het volgende doelwit op $0.29. Het handelsvolume is ook laag, wat betekent dat een verdere stijging onwaarschijnlijk is. Een dergelijke uitspraak wordt bevestigd door het lage handelsvolume en de liquiditeit,

In de perstijd handelde XRP tegen 0,28 dollar.

LINK/USD

Chainlink (LINK) is de grootste winstbron uit onze lijst. Het tarief voor de altcoin is sinds gisteren met 10% gestegen.

artikelafbeeldingLINK/USD Chart van TradingView.

Hoewel Chainlink (LINK) sinds de laatste keer aanzienlijk is toegenomen, heerst er een correctie over de voortdurende stijging omdat de munt zijn lokale weerstand heeft bereikt. De daling van het inkoopvolume ondersteunt ook de prijsdaling. Als zo’n scenario reëel is, dan kan een daling duren tot het steunniveau van $15,68.

In de perstijd handelde Chainlink op $17,53.

ADA/USD

De prijs van Cardano (ADA) is sinds gisteren met 2,57% gestegen, maar is de afgelopen 7 dagen met 5% gedaald.

article imageADA/USD Chart van TradingView.

Nadat de altcoin van zijn verstesteentestzone stuiterde op $0.10, kon hij niet meer dan de $0.12 prijs fixeren. Dit betekent dat een daling voordat een verdere stijging nog niet is afgerond. De hoge liquiditeit ondersteunt deze stelling. In dit specifieke geval is er een grote kans op een daling naar de $0.10 zone, waar de stieren nog een poging kunnen doen om de koers om te keren.

In de perstijd handelde Cardano tegen $0.1159.

EOS/USD

EOS is niet zoveel toegenomen als de andere munten uit onze lijst. De groei is slechts 1,77%.

artikelafbeeldingEOS/USD Chart door TradingView

Hoewel de stijging niet zo groot was, heeft EOS het einde van de correctiefase bevestigd omdat de altcoin met succes van het ondersteuningsniveau stuiterde. De lijnen van de Moving Average Convergence/Divergence (MACD) staan ook op het punt om over te schakelen op groen, wat het einde van de korte termijn bearish sentimenten bevestigt. Al met al is de stijging naar het $3.42 weerstandsniveau een meer waarschijnlijke prijsactie.

In de perstijd handelde EOS tegen $3.22.

XLM/USD

Stellar (XLM) is meer gestegen dan EOS, want de groei is met 2,47% gestegen.

artikelafbeeldingXLM/USD Chart door TradingView

Stellar (XLM) handelt onder een bullish invloed aangezien de kopers het initiatief hebben genomen en bereid zijn om de opkomst van de altcoin te handhaven. Het is nog te vroeg om een update van de pieken te overwegen omdat het handelsvolume laag is; een hertest van de weerstand op 0,1065 dollar is echter heel goed mogelijk in de nabije toekomst.

In de perstijd werd XLM verhandeld op 0,0937 dollar.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.