Naiset, hajauttaminen ja maailman taloudellinen asema: Asiantuntijat vastaavat

Tässä on mitä salaus- ja lohkoketjualan asiantuntijat ajattelevat naisten roolista fintech-tilassa ja globaalista taloudellisesta kehityksestä.

Taloudellinen taantuma vuosina 2008-2009 johti Bitcoinin ( BTC ) keksimiseen , mikä loi aivan uuden rahoitusjärjestelmän, joka kasvaa ja kehittyy nopeasti

Tuolloin Harvard Business Review julkaisi artikkelin nimeltä „The Female Economy“ , jossa todettiin, että naiset hallitsivat noin 20 biljoonaa dollaria vuosittaisista kuluttajamenoista maailmassa, ja „Tämä luku voi nousta jopa 28 biljoonaan dollariin seuraavien viiden seuraavan vuoden aikana. vuotta. “

Myös vuonna 2009 Claire Shipman ja Katty Kay julkaisivat kirjan Womenomics: Write Your Owns Rules for Success . Vaikka termi „feminiininen“ ja itse käsite esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999 Goldman Sachs Japanin varapuheenjohtaja Kathy Matsui toimesta, Shipman ja Kay esittivät tämän käsitteen Yhdysvaltain yleisölle vuonna 2009, mikä osoitti selvästi tärkeän paradigman muutoksen yhteiskunnat.

Yli kahden vuosikymmenen ajan on kulunut siitä, kun Matsui esitteli naismotiikan, ja on entistä selvempää kuin koskaan, että naiset ajavat ja ovat keskeisessä asemassa maailmantalouden kehityksessä. Esimerkiksi Kiina on tuottanut eniten itse tekemiä naismiljardöörejä, ja Japani on ylittänyt Euroopan ja Yhdysvaltojen naisten työvoimaosuudessa.

Samaan aikaan tilanne on kaukana täydellisestä. Sukupuolten epätasapaino on edelleen valtavan valtava etenkin talouden alalla. Kuten Maailman talousfoorumin „Global Gender Gap Report 2020“ osoittaa , taloudelliset erot kasvavat. „Tilanteen heikkeneminen pakottaa sukupuolten pariteetin alhaiseksi 57,8 prosenttiin, mikä on ajan mittaan valtava 257 vuotta ennen sukupuolten välisen pariteetin saavuttamista.“

Aiheeseen liittyviä: Monimuotoisuus ja sisällyttäminen lohkoketjuun ja salaukseen: Sukupuolinäkökulma

Vaikka on viitteitä positiivisista suuntauksista sukupuolten välisen kuilun kaventamisessa salaus- ja lohkoketjutilassa sekä kohti monimuotoisuutta ja osallisuutta, kriittinen sukupuolten epätasapaino salausmaailmassa on paljastanut eToron uudet tiedot, jotka osoittavat, että 2021, vain 12% eetteriä ( ETH ) kauppiaiden ja 15% Bitcoin Revolution kauppiaat ovat naisia.

Tilastot ja tiedot ovat aina persoonattomia, ja ne näyttävät vain kuvan yhden puolen. On tärkeämpää kuulla niiden ihmisten ääni, joista nämä tiedot puhuvat. Siksi Cointelegraph otti yhteyttä salaus- ja lohkoketjutilan naispuolisiin asiantuntijoihin saadakseen mielipiteensä seuraavista kysymyksistä: Mikä rooli salausteollisuudella on globaalissa taloudellisessa asemassa? Mikä rooli naisilla on maailmantalouden hajauttamisessa ja kehittämisessä? Ja mitä mahdollisuuksia ja haasteita naisilla on ekosysteemissä ja taloudessa yleensä?

Anino Emuwa, Avandis Consultingin perustaja ja toimitusjohtaja:

”Naisten talous on merkittävä ja nopeasti kasvava, ja se tarjoaa merkittävän mahdollisuuden asiakaskunnan ja lahjakkuuden kannalta. Naisten palkkaaminen ja ylentäminen johtotehtäviin tuo tuottoa ja lisää yleistä taloutta. Deloitte arvioi, että 10% maailman bruttokansantuotteesta rakennetaan blockchain-sovelluksiin vuoteen 2025 mennessä. Salausvaluutalla ja blockchain-tekniikalla odotetaan olevan tärkeä rooli maailmantalouden tulevaisuudessa, ja niiden avulla sosiaalinen, osallistava ja taloudellinen kasvu voi saavuttaa rahoitussektorin vajaatoiminnalliset segmentit, usein naiset, tarjoamalla pääoman ja rahoituspalvelujen helpomman saatavuuden.

Naisten on nyt aika vaikuttaa tämän teollisuuden kasvuun varhaisessa vaiheessa, jotta monimuotoisuus ja osallisuus sisällytetään sen rakenteeseen ja tuotteet ja palvelut kehitetään vastaamaan naisten tarpeita. Tärkeää on, että naisten on hyödynnettävä alan tarjoamia jännittäviä mahdollisuuksia uran, yrittäjyyden ja vaurauden luomisessa. Tämä tarkoittaa naisten tietoisuutta alan erilaisista mahdollisuuksista ja vakiintuneiden operaattoreiden luoda kattavampi ympäristö. „

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.