Recordvolume en ‚krankzinnig‘ verkeer breken de belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen

Beurzen blijven worstelen met schaal- en connectiviteitsproblemen, aangezien het volume elke dag nieuwe ATH’s bereikt in combinatie met de prijs van digitale activa.

De historische winsten van Bitcoin resulteren in constante problemen bij cryptocurrency-uitwisselingen

Op donderdag overtrof Bitcoin $ 40.000 en bood toen een koop de dipkans met een daling tot $ 36.550, maar mensen konden er geen gebruik van maken omdat ze geen toegang hadden tot de platforms. Vandaag bereikte BTC $ 41.960.

Op woensdag en donderdag ondervond Coinbase verbindingsproblemen .

“We zijn op de hoogte van en onderzoeken verbindingsproblemen op Coinbase en Coinbase Pro op zowel web- als mobiele apps. We werken er snel aan om de service weer normaal te maken ”, merkte de in San Francisco gevestigde beurs op, die vorige maand een IPO bij de SEC heeft aangevraagd met een paardenstaartwaardering van $ 28 miljard.

Dit is niet eens de eerste keer dat de cryptogemeenschap lang klaagt, zelfs vóór de bull run van 2017, hierover zonder enige oplossing

Een andere populaire cryptocurrency-uitwisseling, Binance , worstelt met vergelijkbare schaalproblemen. De CEO, Changpeng Zhao, beloofde meer servercapaciteit toe te voegen tijdens de storing in december.

Deze verstoringen op crypto-uitwisselingen zijn het gevolg van snelle prijsstijgingen die steeds meer verkeer naar hen trekken. Toen BTC in juni de mijlpaal van $ 10.000 brak, ervoer Coinbase een vervijfvoudiging van het verkeer in vier minuten.

Het Coinbase-verkeer is gestegen van 23,73 miljoen in oktober tot 47,97 miljoen in december, volgens Similar Web. In dezelfde tijd steeg het verkeer van Binance van 32,5 miljoen naar 56,27 miljoen.

Het volume op de beurzen heeft ook nieuwe records bereikt.

“Binance ondervindt ATH-volumes. Gebruikers kunnen wat vertraging oplopen als gevolg van extreme marktvolatiliteit, ” tweette de beurs vrijdag.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.